• 630 039 913
  • Dilluns - Dissabte: 8:00h - 13:00h

EMPRESA

Autocars Luis L

Des de l’any 2001, som una empresa de transport de viatgers, especialitzada en serveis discrecional i en l’organització de viatges nacionals i internacionals, per empreses, associacions i particulars.

Oferim gran qualitat axí com la màxima seguretat, en la nostra petita flota de vehicles, que són del màxim confort. Y tant les carrosseries com els motors són de les millors marques del mercat (Volvo, Beulas, Sunsundegui…).

El tracte personal y professional és la base del nostre treball i l’èxit del mateix.

Currículum

El gerent de l'empresa titulat amb la Capacitació Nacional e Internacional per al transport de Viatgers. Exerceix durant 20 anys en la empresa familiar, dedicada al transport de viatgers des de l'any 1940. Acumulant àmplia experiència i coneixements en el sector, el que garanteix bon funcionament i gestió de la pròpia empresa.

La filosofia actual és la qualitat personal i l'adaptació del servei a la mida dels nostres clients, oferint el plaer de viatjar.

 

Flota

Tots els vehicles són de la marca volvo d'última generació Euro 5 i Euro 6 amb suspensió independent i canvi automàtic per tal d'oferir un major confort al passatger durant els trajectes de mitjana i llarga durada.
BEULAS AURA I SUNSUNDEGUI SIDERAL 2000
 BEULAS AURA I SUNSUNDEGUI SIDERAL 2000

Pel que fa a les carrosseries utilitzades per l'empresa són BEULAS SUNSUNDEGUI i l'última incorporació TATA HISPANO amb un producte innovador en un mercat on la multinacional TATA ha aconseguit entrar al mercat del autocar invertint al màxim i creant un producte d'alta qualitat, màxim confort i molt luxe.

TATA HISPANO
TATA HISPANO
MOTOR B13 460 CAVALLS EURO 5 - CANVI AUTOMÀTIC I-SHIFT
MOTOR B13 460 CAVALLS EURO 5 - CANVI AUTOMÀTIC I-SHIFT

Empresa

Amb més de 40 anys d’experiència en el Sector del transport de viatgers Luis Lax Sanchez està titulat amb la Capacitació Nacional e Internacional per al transport de Viatgers...

Detalls de Contacte

Carrer de la Vall Fosca, 8. 25199 (Lleida)
+34 630 039 913
info@autocaresluisl.com